zaterdag 9 mei 2009

Ouders op bezoek

2 weken geleden zijn mijn ouders voor een week bij ons op bezoek geweest. Eerst zijn we een dagje naar San-Francisco geweest. Hier zijn we o.a. door Chinatown getrokken, hebben we de Coit Tower beklommen (natuurlijk moet je in de toren zelf niet klimmen, naar goede Amerikaanse gewoonte is er een lift, maar de toren zelf ligt op een van de heuvels van San-Francisco). Achteraf hebben we nog een leuk Italiaans cafeetje ontdekt: Caffe Trieste, waar ze heerlijke koffie en elke zaterdag een optreden hebben. Vermits de batterijen van mijn fototoestel leeg waren, zijn er ditmaal geen foto's.
Na deze ene dag San-Francisco, zijn we naar de Sequoia, Kings-Canyon en Yosemite parken gegaan en zijn we bij het terugkomen even langs Sacramento gestopt. Hierover zullen we in de nabije toekomst posten, en dan met foto's.
Na deze trip hebben we terug een bezoek aan San-Francisco gebracht en zijn we naar het Asian Art Museum of San Francisco geweest waar ze op het moment een gelegenheidstentoonstelling over Bhutan hebben. We waren echter vooral onder de indruk van de gids over Boeddhistische kunst. In juni hebben ze een gelegenheidstentoonstelling rond de Samoerai die ik zeker wil gaan bekijken.

Geen opmerkingen: