zondag 21 december 2008

Laatste dag in Las Vegas: bezoek aan Red Rock Canyon

Het wordt tijd dat we onze avonturen in Las Vegas afronden. Onze foto's met veel zon zijn ondertussen al wat achterhaald. Nu ligt er sneeuw in Las Vegas en omgeving (zoveel dat het zelfs de Standaard on-line haalde). Bovendien beginnen we woensdag alweer aan een nieuw (natuur)avontuur. Kerst en Nieuwjaar zullen we doorbrengen in Zuid-Californië.

Op onze laatste dag in Las Vegas hebben we nog een kleinere uitstap gedaan naar Red Rock Canyon, slechts een uur rijden van Las Vegas, maar zeker de moeite waard.

Er zijn verschillende wandelroutes. De weg was echter zo slecht aangegeven dat we het wandelen maar hebben opgegeven na een uurtje. Toch een fotootje van het landschap:





Er is ook een 'scenic tour' die je met de auto kan doen en waarbij je dan stopt bij een aantal bezienswaardigheden. Die was heel mooi.



















's Avonds hebben we nog een bezoekje gebracht aan de casino's in Las Vegas.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Dat verbaast me niet echt van de Amerikanen, dat de wandelpaden niet goed waren aangeduid maar de auto-excursies prima waren verzorgd :)

En 's avonds, de jackpot binnengerijfd?

luce zei

Dag Nele en Bert,
Ten eerste wensen we jullie een vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar!!Moesten jullie een vreemd berichtje op jullie voicemail krijgen, geen angst: dat was het kerstfeestje bij tante Therese. En daar werden jullie, vooral door ons, heel erg gemist!! Het is toch echt niet hetzelfde zo...
Ten tweede, beware of terrorists, en altijd braaf jullie sars-masker opzetten!!
Luce en Kathlijn, from Belgium, which is not in America...