zondag 5 oktober 2008

Muir en Stinson Beach

Vorige week zondag hadden we een auto gehuurd om ten noorden van San-Francisco wat rond te rijden. De kleine auto's waren op en dus moesten we het met deze stellen:



Die dag was het ook How Berkeley Can you Be?, een lokale optocht. Het traject van deze optocht was blijkbaar hetzelfde als het onze om Berkeley uit te geraken, maar dan in omgekeerde richting (slechts 1 rijrichting was afgesloten). Het nadeel was natuurlijk dat we er lang over gedaan hadden om Berkeley uit te geraken. Het voordeel was wel dat we ineens ook de optocht gezien hadden. Vanuit de auto hebben we wat foto's proberen te trekken, maar die zijn niet zo goed gelukt.

We zijn eerst naar San-Francisco getrokken, eerst via de Bay-Bridge, uiteindelijk SF terug uit via de Golden Gate Bridge.

Hoewel de lucht heel blauw was, hing er die dag ook mist over SF



Onze eerste echte stopplaats was bij een woonbotengemeenschap




Toen we na een kort bezoek aan een supermarkt terug aan de auto kwamen, zagen we dat deze boven het achterwiel geschuurd was. Wij konden ons niet inbeelden dat wij dat gedaan hadden, maar konden ons ook niet herinneren dat dit er al was toen we vertrokken.

We zijn dan langs California State Route 1 getrokken tot in Muir Beach. Hier was het weer wel helemaal omgeslagen, maar het uitzicht was er niet minder indrukwekkend door





Na een fixe wandeling zijn we verder langs de pitoreske California 1 gereden tot in Stinson Beach


Toen we eenmaal terug aan de andere kant waren van Muir Woods, was de hemel weer helemaal opengetrokken



's Avond hadden we de auto teruggebracht (bij de verhuurder voor de deur gezet). De volgende dag was ik eens langsgegaan om te horen of alles in orde was, en gelukkig bleek de beschadeging gedekt te zijn.

Geen opmerkingen: