maandag 27 oktober 2008

Een dagje aan het strand

Als je nu naar de Belgische kust gaat, moet je je waarschijnlijk goed inpakken om niet te bevriezen. Hier loopt men er daarentegen nog als volgt rond:



Wij hebben het vermoeden dat de herst/"winter" hier elke dag kan intreden en dus hebben we afgelopen zondag nog snel een bezoekje gebracht aan het stand van Santa Cruz. Santa Cruz ligt op 1,5 uur rijden van Berkeley en is een zeer populaire badstad: bij surfers omwille van de hoge golven, maar verder is er ook een pretpark en meerdere publieke beach volleybal terreinen. Nele was weer chauffeur van dienst (ze is dat tegenwoordig trouwens toch gewoon vermits ze met een poolbusje naar het werk gaat waarbij iedereen om beurten rijden moet) en ik was BertBert van dienst. Dit maal hadden we een nieuwe Buick met leren zetels en een hele hoop elektronische snufjes en amper 300 miles in de wielen.



Op het strand zelf was het niet echt druk, maar ook niet verlaten. Namiddag was er meer volk, hoewel er tegen die tijd veel meer wind was en zo ook wel frisser.





Het pretpark met een lunapark:

Je moet geen toegang betalen voor het pretpark, maar voor de attracties heb je bonnetjes nodig.



















Zondag was het ook de laatste dag van de O’Neill Cold Water Classic, een surfwedstrijd. Misschien zijn er altijd wel veel surfers, maar nu waren er wel heel veel...



1 opmerking:

Unknown zei

Santa Cruz? Vorige week maandag was het hier anders ook nog 17 graden hoor. In mijn short en t-shirt buiten gesport.
Deze morgen was het echter ongeveer 1 graad.
Vooral niet vergeten van wat te mountain biken als ge daar zijt. In Californie is de mtb namelijk uitgevonden en bevinden zich van de mooiste trails ter wereld. ( heb het ook maar van horen zeggen )